Operació sortida Setmana Santa | DIRECTE
Carreteres
Embassaments
Presó independentistes
Maria Rodríguez Soto
Catalanofòbia
Puigdemont
Cognoms catalans
Temps Catalunya
Supermercats oberts Divendres Sant
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
directe
Operació sortida de Setmana Santa 2024: retencions a les carreteres
La Gourmeteria
Actualitat
Cinc formatges deliciosos que no coneixies i has d'incorporar a la teva dieta
Oriol Foix
Actualitat
Un restaurant del Raval del 1950 reobre després de 10 anys tancat
Jordi Tubella
Actualitat
Son Goku i 'Bola de Drac', Aitana Bonmatí, Lamine Yamal i Barbie són les mones de moda
Ketty Calatayud
Actualitat
Quants dies es pot guardar el caldo a la nevera? Una nutricionista dona la solució definitiva
María Coca
Restaurants
Un restaurant de cuina fusió per al·lucinar els paladars més terrenals
Rosa Molinero Trias
Actualitat
Pernil York, pernil cuit, pernil dolç: quines diferències hi ha i quin és el millor?
Jordi Prió
El Celler
La varietat de raïm més estesa de Catalunya que va caure en l'oblit: què va passar?
Carla Viladric
Opinió
L'original restaurant que sacseja el Pallars amb la seva barra més desitjada
Víctor Antich
Actualitat
L'aliment que recomana Harvard per reduir el colesterol i els triglicèrids
Jordi Prió
Kilòmetre 0
La taverna de cuina catalana que capitalitza el Vallès amb uns plats brutals
Un Delicioso Mundo
Peix i marisc
Guisat de bacallà amb gambes i patates
Albert Vilas
Peix i marisc
Llamàntol a la barbacoa
Albert Vilas
Postres i dolços
Mona de trufa cuita amb melmelada de gerds
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos