Gastronomia

Carpaccio de llom amb escopinyes
Estrelles Miguelín Agust: international gastrobar Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Vi-puput-roberto lazaro
Vins Vi "Puput", un caramel a la boca Roberto Lázaro
carn
Estrelles Miguelín Osmosis: olors i gustos Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Tupí-Roberto Lazaro_03
Formatges Tupí: un formatge "salvatge" Roberto Lázaro
Pollastre de pagès rostit
Estrelles Miguelín Sergi de Meià: Arrels i tradició Miquel Espinet i Eulogi Bordas
MATÓ I RECUIT-ROBERTO LÁZARO_01
Formatges Mató i recuit: les diferències El Nacional
vedella
Estrelles Miguelín El Mandalín: contes xinesos Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Montadito de Foie - Miguelines
Estrelles Miguelín Malamén: Per portar-se malament Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Llom de tonyina
Estrelles Miguelín Suculent: amb motor Michelin Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Lo Candinell-Roberto Lázaro
Formatges La joia de l'Alt Urgell El Nacional
Fragments Cafè
Estrelles Miguelín Braves tour – Part I Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Camembert-Roberto
Formatges Camembert, el rei de Normandia El Nacional
Torrada d'anguila fumada
Estrelles Miguelín Bar Gresca: de bar, res! Miquel Espinet i Eulogi Bordas