Gastronomia

Dorayaki de cerdo ibérico con gambas
Estrelles Miguelín Nobook: badant per l'Àsia Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Cendrat del Montsec-Roberto Lázaro_01
Formatges Celery: "Només van quedar les cabres" Roberto Lázaro
Bernat Oller-Roberto Lazaro_02
Vins El vi de vinyes mil·lenàries Roberto Lázaro
Ravioli de pato con
Estrelles Miguelín Etapes: execució amb delicadesa Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Ermesenda-roberto lazaro-01
Formatges Un formatge amb esperit mallorquí Roberto Lázaro
Pulpo brasa, kalamata y chorizo crujiente
Estrelles Miguelín Nomm: L'inefable Miquel Espinet i Eulogi Bordas
3 NITS D'URPINA I CALÇOTS OK
Vins Un vi per tastar amb calçots Roberto Lázaro
Vieras, setas y vino de jerez
Estrelles Miguelín Mano Rota: Fórmula JAF Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Blau de Jutglar-Roberto Lázaro
Formatges I si fem una formatgeria a casa? Roberto Lázaro
MARFIL-Roberto Lazaro_03
Vins Un vi per meditar, o no Roberto Lázaro
Wanton de langostinos
Estrelles Miguelín Kao Dim Sum: gastrotapes xineses Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Tou-Roberto Lázaro_01
Formatges El Tou: és ja un formatge de culte? Roberto Lázaro
Carpaccio de llom amb escopinyes
Estrelles Miguelín Agust: international gastrobar Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Vi-puput-roberto lazaro
Vins Vi "Puput", un caramel a la boca Roberto Lázaro
carn
Estrelles Miguelín Osmosis: olors i gustos Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Tupí-Roberto Lazaro_03
Formatges Tupí: un formatge "salvatge" Roberto Lázaro
Pollastre de pagès rostit
Estrelles Miguelín Sergi de Meià: Arrels i tradició Miquel Espinet i Eulogi Bordas
MATÓ I RECUIT-ROBERTO LÁZARO_01
Formatges Mató i recuit: les diferències Roberto Lázaro
vedella
Estrelles Miguelín El Mandalín: contes xinesos Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Tartar de salmó
Estrelles Miguelín Setze: Bo, barat, plaer quotidià Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Llom de tonyina
Estrelles Miguelín Suculent: amb motor Michelin Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Lo Candinell-Roberto Lázaro
Formatges La joia de l'Alt Urgell El Nacional