Crisi de les presons
Enquestes eleccions Catalunya
Ayuso
Maduixes Hepatitis A
Marlaska
Iglesias
Feliç Dia del Pare
Temps Catalunya
Extra Dia del Pare ONCE
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
Actualitat
Com són les receptes al millor restaurant de Catalunya? Aquests són els trucs del Disfrutar
Oriol Foix
Opinió
Qui té un hort, té un tresor
Albert Villaró / Montse Ferrer
Actualitat
3 curiositats de la gamba més famosa de Catalunya i que utilitzen els millors xefs del país
Oriol Foix
Actualitat
La revolucionària ginebra catalana feta amb olives d'Alcarràs que ho peta al mercat
Jordi Tubella
Recomanacions
5 restaurants familiars a Barcelona per celebrar el Dia del Pare
Jordi Tubella
Restaurants
La millor alternativa a la carn en aquests restaurants de Porto
Oriol Foix
Actualitat
Els formatges frescos imperdibles que són ideals per a una amanida o unes postres
Xevi Miró
Actualitat
Descobreix com fer un pa de pessic en vas o mug cake al microones: imperdible!
Jordi Prió
Actualitat
Com picar una ceba i fer un sofregit fàcil? El consell d'Ada Parellada per fer-ho perfecte
Ada Parellada
Restaurants
La taverna als peus de la Sagrada Família amb una vintena de platets de barri brutals
Jordi Tubella
Verdures
Coca de flors de carbassó amb rocafort
Albert Vilas
Verdures
Ceba escalivada amb pebre negre
Albert Vilas
Postres i dolços
Brioixeria: Pastes de poma
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos