Toni Bou ha aconseguit a Sokolov, la República Txeca, el títol de campió del Món FIM de TrialGP 2017. Tot i quedar en segona posició, el pilot català s'ha adjudicat de forma matemàtica i encara amb una carrera per disputa-ser a Itàlia el seu 22è Mundial consecutiu.

A la seva carrera com a professional segueix acumulant títols. El nou trofeu mundial del pilot de Montesa Cota 4RT és també el seu onzè a l'aire lliure. És el títol número 22 que aixeca de manera consecutiva entre els certàmens a l'aire lliure i sala. La seva ratxa guanyadora ve des del 2007, quan va entrar a l'equip oficial Repsol Honda Team. No hi ha pilot que el superi en nombre de títols individuals a la màxima categoria.

Aquesta temporada Bou s'han imposat en els TrialGP d'Espanya, Japó (doble carrera), França, Gran Bretanya i Estats Units (doble carrera), abans d'arribar a aquesta penúltima cita a la República Txeca. Al país de l'Europa Central no ha pogut imposar-se, però ha aconseguit els punts suficients per cantar victòria.