Toni Bou no té rival. El català es va imposar a Niça per aconseguir el seu vint-i-unè títol de la Federació Internacional de Motociclisme i, amb el d'ahir, ja encadena 11 trofeus consecutius a pista coberta.

Tot i que amb només accedir a la final ja era el campió, Bou no es va relaxar en cap moment i va demostrar que la seva competitivitat va molt més enllà. El de Piera va acabar el certamen de forma impecable amb 80 punts, a 20 punts del segon classificat, Adam Raga, i 43 de Jeroni Fajardo, tercer. D'aquesta manera, i després de vèncer a les altres tres mànigues de la competició (a Espanya, Àustria i França), el pilot de 30 anys no va donar cap opció als altres participants.

Un domini absolut

La imbatibilitat de Bou sembla no tenir límits ja que aquest segueix sense conèixer la derrota des del 2007. Sobretot a Indoor, però també a l'aire lliure, els percentatges de victòries no tenen precedents i a mesura que passen els anys no deixen d'augmentar. La prova és que aquest any 2017 el pilot ha guanyat el 100% de les proves de X-Trial.

"Era el moment perfecte per a mi, la nit no podria haver anat millor. Trobar la meva millor forma en aquest esdeveniment important i arribar net a la final és una gran forma d'aconseguir el trofeu. Em vaig sentir pressionat a la classificació ja que no era complicada, però tot i així ho vaig fer bé. Estic molt content, no només per mi, sinó que també per tot l'equip", ha explicat.

Un altre aspecte a destacar de la seva supremacia és que Toni Bou és el més jove dels cinc pilots capdavanter a cada prova. El seu domini no té límits i el tornarà a posar a prova a partir del 13 de maig, quan comença el Mundial Outdoor, en una competició en què també defensarà títol.