Marc-André Ter Stegen ha aprofitat la prèvia del partit entre el Barça i la Juventus per elogiar el veterà porter italià Gianluigi Buffon. El futbolista blaugrana ha assenyalat que el seu homòleg a la Juve és "un ídol per a tot el món" i ha destacat que encara estigui jugant i rendint als 39 anys. 

Ter Stegen ha començat la seva compareixença felicitant la Diada nacional de Catalunya i l'ha acabat sense mullar-se sobre els crits de "Bartomeu dimissió" que es van escoltar en el partit contra l'Espanyol al Camp Nou: "Jo estic concentrat en el futbol i crec que per a tothom és millor així”.

Paraula de Ter Stegen

Nou Barça: “Clarament hem canviat per la idea de l’entrenador. Volem ocupar uns altres espais i tractar el joc d’una manera diferent. Tenim un bon equip per jugar el nostre sistema i podem canviar en qualsevol moment”.

Sensacions inici: “Crec que hem començat bastant bé. Si no encaixes cap gol i marques nou vegades, guanyes tots els partits. Estem preparats”.

Revenja?: “No busquem revenja. Hem de concentrar-nos en aquest any. Volem ensenyar què som capaços de fer i desenvolupar una idea”.

Dembélé: “Decidirà l’entrenador si juga però ell té bones sensacions. Necessita uns dies per incorporar-se més a l’equip. Té bones sensacions pel que va passar el cap de setmana i volem incorporar-lo perquè se senti còmode i ensenyi les seves qualitats”.

El repte de la Champions: “Sempre tenim la il·lusió per millorar. I no només a la Champions, també a la Copa i a la Lliga. Intentem lluitar per tots els títols i hem de concentrar-nos en aquests dies amb tants partits”.

Any vital: “És un any molt interessant, amb molts partits. Veig la temporada interessant no només per l’aspecte de la selecció alemanya i el Barça. Al final es pot millorar sempre i intentaré ajudar encara més a l’equip. Tenim moltes coses per fer”.

Crits de 'Bartomeu dimissió': “Aquest club és democràtic i els socis es poden explicar, ja que cadascú té la seva opinió. Jo estic concentrat en el futbol i crec que per a tothom és millor així”.

Dybala, hereu de Messi?: “És un jugador que té moltes qualitats i el que veiem des de fora és que ha millorat encara més. Pot marcar la diferència i estem pendents d’ell, però no ens fixem en només un jugador. Treballen molt com a equip i això és perillós. Estem preparats per trobar bons espais per a nosaltres”.

Semedo: “El veig molt bé perquè ens dona coses diferents al joc. Tenim molta rapidesa a les bandes i volem aprofitar-lo. Té molta qualitat individual i l’hem d’ajudar perquè es trobi còmode i s’adapti el més ràpid possible”.

Buffon: “Buffon és un ídol per a tot el món. Molts han acabat la seva carrera i ell està jugant com en els millors anys. Espero veure’l molts anys més”.

Ernesto Valverde roda de premsa previa Barça   Espanyol   EFE
Prèvia Barça-Juventus Valverde: "La Champions motiva a tothom" Aleix Torres
Juventus celebracio Barça Camp Nou EFE
Prèvia Barça-Juventus Tres punts i una revenja Aleix Torres
Sergio Busquets Paulo Dybala Juventus Barça pretemporada   EFE
Prèvia Barça-Juventus Il·lusions renovades El Nacional