Sarabia i Correa deixen l'eliminatòria de vuitens de final de la Champions League molt ben encarrilada pel Sevilla (2-1). Els de Jorge Sampaoli s'han imposat al Leicester i s'han aprofitat de la feblesa dels britànics en un partit poc exigent i en què tampoc han exprimit el seu millor futbol.

Al ralentí, però sense aturar-se, el Sevilla ha anat agafant ritme sobre el terreny de joc del Sánchez-Pizjuán. Als andalusos no els ha costat gens connectar-se al partit, però la mala sort de l'inici no ha estat un mal auguri.

De la decepció a la il·lusió

Tot començava de la pitjor manera pel Sevilla. Al minut 13 Correa havia forçat un penal que no han sabut aprofitar. Aturada d'Schmeichel i males sensacions. Però les coses no anaven totalment en contra del Sevilla perquè només han necessitat deu minuts per venjar-se. Bon gol de Sarabia, de cap, i ben ajustat al pal dret del porter. Impossible d'aturar i tranquil·litat.

El partit no ha canviat gaire des de l'avantatge andalús. El Sevilla ha dominat i no ha tingut massa problemes defensius. Mica en mica han anat movent el joc, creant ocasions fins que, per la insistència, ha arribat el definitiu gol de Correa. Jovetic assisteix amb una mitja volta dins l'àrea i entre dos centrals per deixar en safata la sentència del Sevilla.

El Leicester no vol patir més

Tercera derrota consecutiva d'un Leicester que comença a notar l'exigència europea. Tot i fer una gran fase de grups acabant en primera posició, sembla que uns vuitens de final seran una gran recompensa per a una temporada complicada.

Tocats i amb falta d'aire, els de Claudio Ranieri tornen a patir; ara a Europa. No guanyen fora de casa des de fa un mes i mig i l'eliminació de Champions no és el seu gran problema. Consumint-se a la zona baixa de la Premier League, el principal objectiu del campió anglès serà acabar la temporada salvant-se del descens. A dia d'avui es troben a un sol punt de baixar de categoria.

Tot i que ho han vist tot molt negre, Jamie Vardy ha donat alguna esperança pels britànics. Un gol al minut 73 ha deixat una derrota per la mínima que podria ser de molta ajuda per la tornada a Leicester.

Camí dels quarts

El Sevilla ja té la feina feta a casa i jugarà la tornada a Leicester amb comoditat. El bombo de quarts espera el sevillans si no hi ha una sorpresa majúscula. Sampaoli ha gestionat bé el seu equip i arriba a una fase definitiva de la Lliga i la Champions amb aspiracions a guanyar el doblet.

Dani Alves revoluciona el Porto-Juventus (0-2)

En l'altre partit de la jornada dels vuitens de la Champions, Porto i Juventus han deixat l'eliminatòria vista per sentència. Una expulsió al minut 27 del Porto ha condicionat molt als portuguesos, que han aguantat el marcador fins l'entrada al camp de Dani Alves. L'exblaugrana ha marcat el segon dels italians tot just en el seu primer minut de joc. Dos minuts abans havia estrenat el marcador Pjaca. Al Juventus Stadium s'acabarà l'eliminatòria que pinta molt bé per als bianconeri.