Les proves fetes a l'Hospital Quironsalud Tenerife al jugador de la selecció espanyola de bàsquet Sergio Llull han confirmat que pateix una ruptura del lligament encreuat anterior del genoll dret.

Així ho indica en una nota remesa la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), que afegeix que el jugador se sotmetrà a "noves exploracions" per determinar el termini de recuperació i descarta que Llull vagi amb la Selecció a l'Eurobàsquet.

"La FEB i els seus companys d'equip, jugadors i tècnics volen manifestar tot el suport a un jugador que a més de ser un exemple en l'àmbit esportiu és insubstituïble en el personal, i desitgen poder veure'l molt aviat de nou a les pistes".

El base es va lesionar en el minut 5 del partit que la selecció espanyola de bàsquet va disputar davant Bèlgica al pavelló Insular Santiago Martín, a Tenerife, i que va acabar amb victòria del conjunt belga per 89-71.

Llull, nascut a Maó (Menorca) fa 29 anys, ha arribat aquest dijous a Madrid, procedent de Tenerife, en companyia de Carlos Salas, doctor del combinat espanyol que també pertany als serveis mèdics del Reial Madrid.

El balear -que es perdrà, a conseqüència d'aquesta lesió, l'Eurobàsquet i l'inici de la temporada- ho ha guanyat tot amb el Madrid i ha sumat amb la selecció espanyola, entre altres trofeus, tres ors europeus (Polònia 09, Lituània 11 i Francia 15), i una plata (Londres 12) i un bronze (Rio de Janeiro 16) olímpics.