Un gol de Saúl Ñiguez ha donat a l'Atlètic de Madrid el passi a les semifinals de la Champions League. La prova al King Power Stadium contra el Leicester ha estat superada amb un empat davant el campió anglès i els matalassers tornen a estar entre els quatre millors d'Europa.

Assistència de Filipe Luis i rematada de cap amb potència de Ñíguez al minut 26 suficient per donar tranquil·litat i obligar al rival a buscar tres gols. El Leicester City ha atacat amb tot, però finalment se li ha acabat el seu somni europeu, però ha fet història en la seva primera participació a la màxima competició europea.

Jamie Vardy a la segona meitat donava esperança amb un gol matiner, però l'Atlètic, experimentat i encara amb avantatge, ha fet valer la victòria per 1-0 a casa. Sense acovardir-se ni sent intimidats per l'afició anglesa, els matalassers han fet la feina i han mantingut el còmode marcador per fer un pas més a la Champions.

Una nova semifinal per a l'Atlètic de Madrid del Cholo Simeone i tercera vegada en els últims quatre anys que es posicionen entre els quatre millors equips d'Europa. Nou repte per als madrilenys i objectiu centrat en la Champions League pel fet de tenir molt complicada la lluita per la Lliga.