El Comitè d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol ha desestimat aquest dijous el recurs presentat pel Barça contra la sanció de tres partits de Neymar Jr per la seva expulsió al camp del Màlaga. La decisió d'Apel·lació manté el càstig que va imposar-li el Comitè de Competició al jugador la setmana passada. 

L'única solució perquè Neymar pugui jugar contra el Reial Madrid, aquest diumenge, al Santiago Bernabéu (20:45 hores), és demanar la suspensió cautelar del càstig al Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD). El Tribunal es reunirà aquest divendres i emetrà un veredicte. 

El Barça lluita per rebaixar els dos partits de sanció corresponents al gest despectiu de Neymar al quart àrbitre, aplaudint-lo quan ja era fora del camp. El club admet que el futbolista va aplaudir després de l’expulsió però assegura que el gest no tenia destinatari, ja que Neymar no es va dirigir “amb paraules o gestos” a l’estament arbitral, tal i com assegura en les seves al·legacions a la sanció.

El Comitè de Competició va desestimar el recurs del Barça, entenent que el club no va presentar cap prova que donés suport a la seva versió dels fets i desvirtués l'acta de l'àrbitre del partit, Jesús Gil Manzano.