Leo Messi va provocar un moment de tensió entre dos defenses de la Juventus de Torí, Leonardo Bonucci i Girogio Chiellini. Messi va ser protagonista, sense voler-ho, d'una de les accions més curioses de la jornada a la Champions.

Bonucci, en els últims minuts de partit i aprofitant que l'eliminatòria estava decidida, va apropar-se a Messi per demanar-li si li canviaria la samarreta quan l'àrbitre xiulés el final. El central de la Juventus no va rebre resposta però va seguir insistint, cridant l'atenció de Chiellini, líder de la defensa italiana, que es va enfadar fins al punt d'etzibar-li un cop al seu company. 

La persistència de Bonucci es va veure recompensada perquè Messi va accedir a canviar-li la samarreta. "Leo Messi és el millor del món al costat de Cristiano Ronaldo. Estic content de poder afegir la seva samarreta a la col·lecció que tinc a casa", va comentar el defensa al final del partit. Bonucci va tornar cap a Itàlia amb dos regals: una samarreta i una empipada del seu company.