Cristiano Ronaldo va fer que el seu advocat rebaixés a un terç la quantitat que li exigia una dona a canvi que no l'acusés davant de la Justícia dels EUA de violació, segons una informació del setmanari alemany 'Der Spiegel.

D'acord amb aquest mitjà, que es remet a una sèrie de missatges de telèfon mòbil creuats entre el jugador i el seu advocat obtinguts per la plataforma Football Leaks, inicialment la dona exigia 950.000 dòlars, però finalment va rebre'n 350.000.

Aquestes dades, facilitades per Football Leaks al setmanari, abunden en el cas de presumpta violació revelat per 'Der Spiegel la setmana passada. D'acord amb aquestes informacions, Ronaldo va conèixer la dona el 2009 en un hotel de Las Vegas (EUA) i després ella, de nacionalitat nord-americana, va afirmar haver estat víctima d'una violació.

La dona va acudir a la policia aquell mateix dia i després es va sotmetre a una revisió mèdica a la University Medical Center de Las Vegas, segons el setmanari. Inicialment va proposar de portar el cas davant de tribunals, però finalment va arribar a un acord extrajudicial amb els advocats del jugador portuguès.

Els advocats de Ronaldo van desmentir ja categòricament la primera part d'aquestes acusacions, que van qualificar de "fantasia periodística". 'Der Spiegel afirma tenir documents que proven aquestes informacions, inclòs l'acord entre ambdues parts que, sempre segons aquest mitjà, porta la firma de Ronaldo.

D'acord amb el seu relat, els fets van ocórrer la matinada del 13 de juny de 2009 a l'habitació de l'hotel de luxe de Las Vegas on s'allotjava el futbolista. L'acord a què es refereix 'Der Spiegel' hauria estat firmat el gener de 2010 per l'advocat portuguès de Ronaldo, Carlos Osório de Castro, sota la mediació de la Justícia de l'estat nord-americà de Nevada.

El desembre passat, el setmanari va coordinar una investigació de la xarxa de mitjans European Investigative Collaborations (EIC) amb Football Leaks segons la qual destacats futbolistes, entre ells Ronaldo, s'haurien servit de diferents societats per evadir sumes milionàries en impostos al fisc.