El Barça torna als entrenaments i el mercat de fitxatges segueix ben viu. Robert Fernández ha comparegut en roda de premsa i ha afirmat que si arriba un migcampista “seria ideal que pugui jugar a les tres posicions”. La principal posició a reforçar és la del mig del camp i Marco Verrati és el gran nom.

El secretari tècnic del Barça no ha confirmat ni ha desmentit en cap moment les intencions que es tenen ara per Verratti. Fa unes setmanes el mateix president blaugrana Josep Maria Bartomeu donava per “impossible” el fitxatge de l’italià. Robert, seguint la línia marcada, ha explicat que “el Barça està obligat a estar atent al mercat i controlar els millors jugadors”, però sense més.

Cap pista per als futurs moviments. Només una idea que si es fitxa algun jugador del mig del camp com Verratti, hauria de ser polivalent. Més enllà del gran serial de l’estiu en clau blaugrana, un Robert poc expressiu no ha volgut dir res més sobre el migcampista del PSG, però sí ha afirmat que "els jugadors que tenen contracte en vigor són situacions complicades”.

Malgrat les seves paraules, Robert també ha sentenciat que “si són bons jugadors hem d’estar pendents, però tenim molt temps per endavant i no hem de precipitar-nos perquè no anem enlloc”. El mercat, és cert, encara és molt llarg i fins al 31 d’agost es poden incorporar noves peces. El principal problema que hi veu Robert, però, és que “hi ha dificultats perquè tenim un gran equip”.

Cap oferta sobre la taula

“El Barça no té cap oferta per cap jugador de la nostra plantilla”, ha desmentit contundentment Robert sobre les possible sortides de Rakitic o André Gomes ena operació d'intercanvi per Verratti. A hores d’ara el capítol de sortides sembla que, a priori, està molt fred. Igual que en el cas que algun equip vulgui pagar la clàusula de Neymar, que està totalment fora de lloc per a Robert: “Això no passarà”.

A l’espera de moviments, el secretari tècnic blaugrana també ha confirmat que en el cas de l’arribada d’algun futbolista “ha de ser un jugador important". En aquest moment “la nostra intenció no és perdre jugadors, sinó millorar la plantilla”. És per això que ara per ara l’objectiu del Barça, i segons les paraules de Robert, "si tenim l’oportunitat de millores, ho farem”.