El Reial Madrid fa el primer pas per tornar a guanyar la Lliga i no es deixa sorprendre a Balaídos. El Celta ha estat derrotat per un aniquilador anomenat Cristiano Ronaldo que amb dos gols ha sentenciat un partit en què l'efectivitat blanca ha tornat a escena.

No ha pogut ser i les il·lusions dels culers es tornen a esvair. El Madrid no falla ni contra els rivals que han estat bèsties negres fins ara. El Celta, botxí dels blancs a la Copa del Rei, no ha sabut resoldre quan han tingut l'ocasió i han pagat molt car els errors. El Madrid en forma és un Madrid letal.

Ni deu minuts

I és que tot i el bon plantejament de Berizzo i la intenció d'atacar, atacar i atacar del Celta, en la primera gran ocasió que ha disposat el Madrid, el partit ja s'ha decantat. Ni als deu minuts s'ha arribat perquè Cristiano enfoqués la porteria i afusellés Sergio Álvarez amb l'esquerra i des de la frontal.

Un partit trencat, d'anades i vingudes que els blancs han tornat a resoldre amb la seva efectivitat. El Madrid ha mostrat febleses en defensa, però demostrant que les correccions són la seva millor arma per mantenir la porteria a zero. I en cada contra han ensenyat que a dia d'avui i des de fa molts anys que en velocitat i amb espais no hi ha rival que els pugui aturar.

La creu del Celta

Si hi havia certa esperança per part culer que el Celta pogués apropar la Lliga cap a Barcelona, els noranta minuts de joc combinat amb certes actuacions han confirmat que amb la temporada feta i havent acumulat partits com qui més, ja estan pensant en les vacances i que s'han acabat condemnant.

Iago Aspas ha estat l'únic, com ja és habitual, que s'ha posat l'equip a l'esquena i ha proposat més que resignar-se. Si el Celta s'ha anat fonent, el davanter gallec s'ha deixat la pell i ha estat l'únic perill. Cristiano, però, anava a la seva i ha marcat la sentència al contracop a l'inici de la segona meitat.

L'àrbitre converteix el partit boig

Però si tot semblava impossible, un penal molt clar sobre Iago Aspas ha estat considerat com a simulació i el davanter gallec ha vist la segona groga. El Celta amb un menys i l'àrbitre Martínez Munuera ha perdut el control del partit. Ja sense saber què xiular i què no, ha vingut la incertesa dels gols.

Guidetta ha donat esperances amb l'1-2 al 69, però un minut més tard Benzema ha fet el tercer pel Madrid i abans d'acabar Kroos ha tancat el marcador. No hi ha hagut premi per a un Celta que ho ha intentat, però que ha estat greument perjudicat pels jutges del partit.

Una jornada menys i el Madrid torna a complir. Només els queda una final el diumenge i en cas de victòria o empat la Lliga marxaria cap a la capital. Cibeles es prepara per un diumenge de glòria blanca, però des de la blaugrana Canaletes encara es confia en el Màlaga.