Encara queda un partit, aquest divendres contra el Granada (20.45h), però Quique Sánchez Flores ja ha fet balanç del seu primer any dirigint l'Espanyol. "Hem completat una molt bona temporada”, ha assegurat l'entrenador blanc-i-blau, encara que afronten l'últim partit volent "competir, guanyar i sense confiar-nos".

L'altre gran objectiu és sumar per "instal·lar-nos en el top 10 de la Lliga". La gran temporada feta que ha acompanyat l'equip és un extra per a la vinent. "Si podem confirmar la plantilla que somiem, podrem aspirar al proper esglaó, encara que sembla clar que la propera temporada serà molt exigent", ha afegit l'entrenador de l'Espanyol.

Entre les claus ha aparegut l'evolució de "maduresa i joc", però encara amb moltes coses a millorar: "Les meves expectatives passen per millorar en aspectes com llegir els partits, generar més possessió, més futbol, més tranquil·litat amb la pilota, superar-nos i també millorar la qualitat física de la plantilla”. Unes intencions molt clares i que estan enfocades cap a un futur molt esperançador. "El que busquem és fer un salt que ens permeti pensar que podrem competir amb més fiabilitat, però cal veure si aquest canvi ens permet arribar a equips més consolidats com Athletic, Reial Societat o Vila-real", ha conclòs l'entrenador blanc-i-blau.

Els convocats

Quique Sánchez Flores ha fet oficial els divuit convocats per al partit d'aquest divendres a les 20.45h a Granada: Diego López, Andrés Prieto, Rubén Duarte, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Gerard, Caicedo, Leo Baptistao, Aarón, Jurado, David López, Hernán Pérez, Piatti, Álvaro Vázquez, Diego Reyes, Marc Roca, Melendo i Marc Navarro.