La Portugal de Cristiano ha tingut a tocar la victòria en el debut a la Copa Confederacions davant Mèxic. Un gol d'Héctor Moreno en el temps afegit ha significat una gerra d'aigua freda per als homes de Fernando Santos que, tot i avançar-se dues vegades al marcador, veien com el rival no perdia la fe i, finalment, li prenia dos punts.

Mèxic era qui portava la possessió de l'esfèrica, mentre que Portugal veia com la seva estrella Cristiano Ronaldo no acabava de generar perill, tot i que se'l veia amb ganes de fer un bon partit, després de ser notícia els darrers dies per un cas de frau fiscal i una possible marxa del Reial Madrid. Tot i així, a mesura que anaven passant els minuts, la selecció lusitana s'anava sentint més còmoda en el terreny de joc i, fins i tot, ha tingut la possibilitat d'avançar-se si el VAR no hagués anul·lat un gol d'André Gomes per fora de joc de Pepe. Per la seva banda, la selecció mexicana intentava crear perill amb faltes laterals com una de Carlos Vela que se n'ha anat fregant el pal.

Amb aquest guió ben marcat, ha arribat el primer gol del matx: contraatac de Cristiano Ronaldo, que s'ha plantat dins l'àrea i, després de dubtar si xutar a porteria o no, finalment ha servit el gol en safata a Quaresma, que no ha fallat tot sol davant Ochoa. Minuts després, era el mateix Quaresma qui ha fet el 2-0 gràcies a una bona jugada individual. Però quan semblava que Portugal se n'aniria al descans amb un mínim avantatge, en una badada defensiva Chicharito ha rematat al fons de la xarxa una bona centrada de Vela.

Ja a la represa, Mèxic ha sortit a dominar el partit, i s'ha bolcat a la porteria de Ruí Patrício a través de combinacions entre Chicharito, Vela i Jonathan Dos Santos, mentre que el conjunt portuguès les veia venir, intentant sorprendre en algun contraatac. Tot i així, l'entrada al camp de Gelso Martins i l'aparició constant en el joc del blaugrana André Gomes li han donat una marxa més a l'equip. I inclús André Silva ha estat ben aprop de marcar de cap. En la següent acció Portugal ja no ha perdonat i Cédric, tot sol dins l'àrea, ha establert el 2-1 que semblava definitiu, però en el temps afegit Héctor Moreno ha empatat en una sortida d'un córner.