La pista central del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 ha estat batejada amb el nom de Rafa Nadal, en honor al jugador que ha guanyat nou dels últims dotze títols al Barcelona Open Banc Sabadell.

L'acord per canviar-li el nom a la pista central s'ha pres de manera unànime a l'Assemblea Extraordinària del Club. "Per a nosaltres és un orgull tenir un jugador com Nadal, un dels millors de la història i que està unit al club des dels 11 anys", ha dit Albert Agustí, president del Tennis Barcelona. La decisió de posar-li el nom de Rafa Nadal a la pista central, segons Agustí, serveix per situar-se "a l'altura" d'altres grans tornejos que dediquen les seves pistes "a les seves llegendes".

La presentació de l'acord se celebrarà en els pròxims dies ja que l'organització del torneig esperarà que el tennista balear arribi a Barcelona per acordar el moment més apropiat, tenint en compte que aquest dissabte comença la 65a edició del Barcelona Open Banc Sabadell. Una edició que compta amb jugadors com Kei Nishikori, Dominic Thiem o David Goffin i que s'allargarà fins el diumenge 30 d'abril.