Gerard Piqué ha tornat a ser el protagonista d'un postpartit. El central ha utilitzat les xarxes socials per publicitar la petició d'una entrevista per part de la Cadena SER, i de retruc, fer un sorteig per venjar-se de l'emissora de ràdio. El defensa blaugrana ha pres la decisió després que la ràdio hagi posat en dubte la seva professionalitat abans d'un nou partit de la selecció espanyola i recordant l'última polèmica amb Espanya.

El programa Carrusel Deportivo ha preguntat als seus seguidors de Twitter abans del partit contra el València en quin minut veuria Piqué la targeta groga per així forçar la cinquena, complir sanció contra el Granada i arribar net davant el Sevilla. Entre tots els encertants, el programa sortejava una samarreta de qualsevol equip de la Primera Divisió. El futbolista, després de jugar els 90 minuts i no veure cap targeta, ha contestat així a través de les xarxes.

Després de parlar amb presumpta ironia sobre el sorteig, el mateix Piqué ha explicat que havia rebut una petició de la Cadena SER per fer-li una entrevista durant aquesta setmana, on el futbol de clubs s'atura i dóna pas al de seleccions. 

La pregunta ha quedat oberta a ser resposta pels seus més de 14 milions de seguidors. Quatre opcions i un premi final: la samarreta de Gerard Piqué amb la selecció espanyola.

I el resultat final...

La conclusió seria que en principi Gerard Piqué no concedirà més entrevistes a la Cadena SER. El 28% dels seus seguidors han votat "mai més". Un futbolista que crea debats i també polèmiques amb les seves intervencions. Moltes d'elles són justificades.