Neymar continua de dolç amb la seva selecció. El davanter del Barça es va associar amb Paulinho per promoure una altra exhibició de luxe del Brasil, aquesta vegada amb una golejada amb remuntada per 1-4 a l'Uruguai a Montevideo que els deixa amb 30 punts i a les portes del Mundial de Rússia. Luis Suárez va veure tot el partit des de la grada per culpa d'una sanció.

El gol de penal als 9 minuts d'Edinson Cavani, el golejador de les eliminatòries sud-americanes, va donar una alegria efímera a la Celeste, que va començar a viure el seu malson en el Centenari als 18 minuts amb un golàs de mitja distància de Paulinho. El volant va tornar a marcar als 52 minuts i amb l'equip uruguaià enfonsant-se, va aparèixer Neymar per fer el seu gol, amb una bonica vaselina després d'una veloç galopada als 74.

Paulinho encara va tenir temps de marcar el quart de manera acrobàtica, després d'empènyer la pilota amb el pit.

L'Uruguai va caure a casa per primera vegada mentre que el Brasil de Tite va augmentar els seus números: set victòries en set partits des que l'entrenador va arribar a la banqueta. D'aquesta manera, la Canarinha es va refermar com a únic líder amb 30 punts i està pràcticament classificada pel Mundial. L'Uruguai es manté segon amb 23 punts.

Messi és l'Argentina

La selecció argentina va vèncer per 1-0 a Xile amb un gol de penal de Lionel Messi en un intens partit de les eliminatòries sud-americanes del Mundial que deixa l'Albiceleste en zona de classificació directa.

En un duel marcat per la tensió i l'angoixa, l'Argentina va aconseguir la victòria gràcies a un penal convertit per Messi després d'una falta de José Fuenzalida sobre Ángel Di María dins de l'àrea. Amb aquest resultat, l'Argentina es va enfilar fins al tercer lloc amb 22 punts, un menys que l'Uruguai, i a vuit del Brasil, mentre que Xile va descendir al sisè amb 20, fora de la zona de classificació.

L'Argentina va avisar amb una rematada des de fora de l'àrea d'Higuaín en el minut 11 i una passada de Messi des de 40 metres perquè Di María intentés una vaselina resolta pel porter Bravo. Tanmateix, en la següent jugada d'atac, una passada en profunditat de Javier Mascherano, que va jugar els 90 minuts, per a Di María, va acabar amb el jugador de París Saint Germain al terra per un contacte de Fuenzalida que va derivar en penal.

Messi va rematar a l'esquerra de Bravo, per marcar el seu gol número 58 amb l'Albiceleste en 117 partits: 5 en Mundials, 8 en Copa Amèrica, 18 en eliminatòries i 27 en amistosos.

A més, el gol va permetre a Messi augmentar a dotze els anys ininterromputs marcant amb la seva selecció, des del 2006.

L'Argentina va festejar tres punts valuosos de local per agafar oxigen i recuperar vida. En la pròxima jornada, la selecció argentina visitarà Bolívia a La Paz.