El britànic Jamie Murray i el brasiler Bruno Soares s'han proclamat campions del torneig de dobles del US Open després d'imposar-se a la final per 6-2 i 6-3 a la parella espanyola formada per Pablo Carreño i Guillermo García López. L'Open dels Estats Units ha estat el primer per a Murray i Soares i el segon títol de la parella després que s'adjudiquessin el torneig d'Austràlia.

El partit ha durat una hora i divuit minuts i no ha tingut gaire història. Els nous campions han tingut una eficàcia del 72% amb el seu primer servei, guanyant el 71% dels punts. Murray-Soares s'emporten un premi en metàl·lic de 625.000 dòlars, mentre que Carreño-López n'ingressen 310.000.

Pablo Carreño Busta i Guillermo García López formen la tercera parella espanyola que juga una final masculina a l'Open dels Estats Units.

Marc López, a un pas de la final

El català Marc López, juntament amb Feliciano López, van caure a les semifinals davant de la parella Carreño-López. Un partit que va servir per posar punt final a un gran torneig del tennista barceloní. Marc López venia de guanyar la medalla d'or als Jocs Olímpics de Rio al costat de Rafa Nadal i no va poder repetir èxit amb Feliciano.

Kerber s'endú el femení

La tennista alemanya Angelique Kerber ha guanyat per 6-3, 4-6 i 6-4 a la txeca Karolina Pliskova per proclamar-se nova campiona de l'Open dels Estats Units. Kerber, de 28 anys, que també es va endur el Grand Slam d'Austràlia, marxa de Flushing Meadows com la nova número u del tennis mundial femení després d'arrabassar el tro a la nord-americana Serena Williams que ha ocupat la primera posició del rànquing mundial durant 186 setmanes.