Garbiñe Muguruza, desena quarta favorita, ha vençut a la belga Yanina Wickmayer, 96 del món, per 6-2 i 6-4 per tornar a la tercera ronda del torneig de Wimbledon. A la pista número tres de l'All England Club, Garbiñe ha deixat enrere a la seva segona adversària aquest any en una hora i 20 minuts, oblidant la seva derrota del 2016 davant l'eslovaca Jana Cepelova en aquesta mateixa ronda.

Garbiñe ha jugat un tennis agressiu i amb només 10 errors no forçats per derrotar per tercera vegada a Wickmayer, una rival a la qual ja havia vençut en dues ocasions anteriors, a Roland Garros l'any passat, i en Hobart fa tres temporades, sense cedir un set. La belga ha estat recolzada a la pista pel seu compatriota Kim Clijsters, exnúmero u del món.

Amb dos partits guanyats i sense cedir una mànega, l'espanyola s'enfrontarà ara amb la romanesa Sorana Cîrstea, que s'ha imposat a la nord-americana Bethanie Mattek-Sands, per 4-6, 7-6 (4) i abandonament per lesió. Al començament del tercer set, l'americana ha patit una espectacular caiguda en la pista 17, torçant un genoll quan s'acostava a la xarxa. Els seus crits de dolor i demanant auxili, "ajudeu-me, ajudeu-me" es van escoltar per tot el recinte i Cîrstea ha saltat la xarxa per auxiliar-la. Minuts després ha estat evacuada de la pista en llitera.