Segueix la recollida de signatures per tirar endavant la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu. En aquesta ocasió i després de disputar-se el Barça-Juventus de Champions League, la xifra segueix creixent.

Després de cinc dies de recollida de firmes i des que Agustí Benedito va anar a recollir les paperetes, la suma ja s'apropa a les 7.000: 2.920 que es tenien després del derbi contra l'Espanyol, més les que s'han acumulat durant aquests dies i les 3.660 noves signatures recollides en el marc del partit de Champions. Ara la xifra comença a ser important.

A hores d'ara el repte encara és majúscul i queden més unes deu mil signatures per assolir les 16.570 necessàries (15% de la massa social) i així forçar el vot de censura. Demà, dijous al matí, Benedito farà una roda de premsa per anunciar el número de firmes exactes.

Tranquil·litat institucional

Després d'uns últims dies tensos entre l'afició i la directiva del Barça, sobretot després de tancar-se el mercat de fitxatges, sembla que comença una etapa de reconciliació. Si en l'últim derbi es va cridar per la dimissió de Bartomeu en acabar el partit, aquesta vegada contra la Juventus els crits s'han esvaït.

"Ara no hi ha les condicions extraordinàries per a una moció de censura. En l'àmbit esportiu estem bé, en l'àmbit patrimonial, el club està molt bé, batent rècords, i altres àrees del club funcionen amb correcció. Però hem de viure el procés amb naturalitat ja que ho recullen els estatuts", va comentar Bartomeu després del partit contra la Juve.