Marc Márquez ho té tot de cara per convertir-se aquest diumenge en el Gran Premi de València en tetracampió del món de Moto GP. El pilot de Cervera té 21 punts d'avantatge sobre Andrea Dovizioso, el seu únic rival pel títol, abans de començar l'última cursa de la temporada.

Si Dovizioso guanya la cursa, Márquez en tindria suficient amb acabar onzè. I si no guanya, Márquez revalidaria automàticament el títol de campió del món.

Entre números i calculadores, el pilot d'Honda ha arribat a València amb un dubte: passejarà la bandera espanyola si guanya el Mundial? Márquez, que ja ha manifestat la seva "preocupació" per la situació política que es viu a Catalunya, ja va decidir exhibir des del 2013 la bandera vermella del seu club de fans amb el número '93' del seu dorsal.

"Si guanyo el diumenge ja ho veurem, però al final, la bandera que representa la meva gent és la del '93'. Perquè s'entengui", va contestar el pilot sobre si faria la volta d'honor al Circuit Ricardo Tormo lluint els colors de la bandera espanyola.

Márquez afronta el cap de setmana decisiu "igual o amb més intensitat" que un Gran Premi 'normal'. "Hi ha gent que quan es juga un Mundial vol estar tancat i no sortir del seu motorhome. Al final, crec que això et crea una situació d'anormalitat", va assegurar el pilot cerverí abans d'indicar que "no s'acaba el món" si no suma el sisè títol mundial.