El pivot català Marc Gasol va viure el seu tercer All-Star Game amb una gran victòria de l'equip de la Conferència Oest per 192-182 (rècord anotador) i va acabar amb una excel·lent actuació, molt a prop del triple-doble. L'exhibició encistelladora es va tornar a veure un any més perquè més que bàsquet es vol veure espectacle. L'All-Star 2017 no ha decebut i l'aficionat va poder veure un gran show en l'últim esdeveniment del cap de setmana de les estrelles.

El jugador de Sant Boi va tenir una brillant actuació en els 21 minuts que va disputar. Steve Kerr, entrenador de l'Oest i dels Warriors, va confiar amb ell en els primers canvis. Gasol va concloure el partit amb un doble-doble de 10 punts i 10 rebots, el millor en el joc interior juntament amb l'aler Kevin Durant, que també va tenir nombres de dos dígits.

L'únic representant del bàsquet català a l'All-Star i durant tot el cap de setmana, va estar inspirat en anotar 5 de 7 tirs de camp i va fallar només els dos intents que va fer de triples. El mitjà dels germans Gasol va confirmar el seu gran moment de forma actual en totes les vessants del joc i també va capturar set rebots defensius, a més de repartir vuit assistències.

A més, Gasol va tenir l'honor d'anotar l'última cistella de l'equip de l'Oest quan quedaven 17,9 segons amb una penetració fàcil, sense que tingués cap mena d'oposició. Última cistella del partit amb més punts de la història i nova fita pel pivot de Sant Boi.

"Sempre és agradable l'estar en el Partit de les Estrelles, competir, gaudir, divertir-te i si al final aconsegueixes la victòria molt millor", va explicar Gasol tot just acabar el partit. Gasol. "Es tracta d'un partit en el tots sabem que no hi ha res en joc, i per tant ningú vol fer defensa i molt menys forçar algun tipus d'entrada que pugui provocar una lesió", va concloure el de Sant Boi en un partit que passarà a la història i ell hi formarà part.