Si a algú li agrada el bon futbol, que torni a veure el partit. El Manchester City i el Mònaco han ofert un dels homenatges més purs del futbol i a un nivell gairebé insuperable. Pep Guardiola i Leonardo Jardim han plantejat una obra d'art només a l'abast de ben pocs. I els futbolistes han deixat meravellats l'estadi City of Manchester amb una posada en escena sublim de Champions League.

Vuit gols en un partit de toc, de contracop i de molta màgia. Falcao ha estat una bèstia indomable i Agüero una fera irreductible. Si el futbol és un joc d'errades, gràcies a les errades. El futbol és meravellós i tot per partits com el viscut a Manchester amb un City despert i inabastable.

Del City cap al Mònaco i viceversa

Brillant el futbol i brillants els moments. Els dos conjunts han tingut les seves etapes de joc en un partit fragmentat en diverses escenes. Començant pel City, el futur dels citizens ha aparegut per meravellar. La triple 'S' (Silva, Sterling i Sané) han formulat amb precisió el primer cop del partit. Al minut 26 Sterling avançava els locals, però l'alegria duraria poc.

Falcao, primer, i Mbappé, després, han capgirat el partit amb un quart d'hora. Dos gols del Mònaco abans del descans per deixar-ho tot negre pel City. Guardiola i el seu equip s'han vist sorpresos pels francesos en un no res, però la cosa prometia molt.

A la represa, més històries. L'actuació ha tornat de color blau cel, però també ha tornat al color blanc i vermell. L'empat d'Agüero ha estat revenjat pel segon de Falcao i deixant un 2-3 al marcador. Un penal fallat pel colombià del Mònaco (o aturat pel titular Willy Caballero) amb l'1-2 hauria canviat molt les coses.

Arriba el súmmum

I amb ganes de reivindicar-se, Guardiola s'ha il·luminat. Canvis de plantejament, canvis de jugadors i el partit s'acaba. El Manchester City ha mostrat el seu millor futbol i Agüero ha tornat a aparèixer per decidir. Tres gols en onze minuts (Agüero, Stones i Sané) i final del partit.

Espectacle vibrant, commovedor, fantàstic. Durant molt temps es recordarà aquesta posada en escena de dos directors d'orquestra com són Jardim, Guardiola i tots els seus jugadors. El City agafa avantatge, però res està decidit. A l'estadi Louis II de Mònaco es tornarà a escriure la definitiva obra dels vuitens.