El Reial Madrid va guanyar als penals a l'equip de les Estrelles de la MLS, un combinat de jugadors de la lliga nord-americana, després d'empatar en el temps reglamentari (1-1).

L'heroi del partit va ser el porter del planter i fill de l'entrenador Zinedine Zidane, Luca Zidane, que va aturar el primer penal. Després arribaria l'errada de l'exblaugrana Giovani dos Santos, que va estavellar la pilota al travesser, mentre que el Madrid no va fallar des dels onze metres. Karim Benzema, Gareth Bale, Mateo Kovacic i Marcelo van segellar la primera victòria de l'estiu.

Els 90 minuts van acabar amb empat a un després que al minut 59, Dani Ceballos regalés el primer gol al davanter criat al planter Borja Mayoral. A més, els blancs van tenir fins a cinc oportunitats clares a les botes de Marc Asensio, Sergio Ramos i Toni Kross, però no van aconseguir tancar el partit.

Quan s'esperava que el 0-1 donaria la primera victòria al Madrid, va arribar el gol del conjunt local. En un córner, Dominci Dwyer va superar Zidane amb una gran rematada de cap. Encara així, el Madrid va ser sempre superior, però sense sort de cara a porteria.

El conjunt blanc torna a Espanya després d'haver guanyat només un dels quatre partits disputats en la gira pels Estats Units. 1-1 davant el Manchester United, que després va perdre per penals, i les derrotes contra el Machester City (1-4) i el Baça (2-3).

El Madrid haurà de canviar el xip perquè en només cinc dies es juga el primer títol de la pretemporada. El Manchester United i José Mourinho esperen a Macedònia amb la Supercopa d'Europa pel mig.