Tot torna a la normalitat i el Reial Madrid segueix guanyant a la Lliga (2-1). El València ha estat la nova víctima del Bernabéu i el conjunt blanc s'ha endut tres punts més d'un dels partits marcats en vermell per la seva dificultat en aquest final de temporada. Cristiano Ronaldo i Marcelo a l'últim moment han deixat estèril el gol del València i segueixen pressionant el Barça.

Quan el Madrid es troba la visita d'un dels grans, no hi ha pietat. Quan els blancs disposen d'espais i quan el rival no s'ho deixa tot sobre el terreny de joc, el Madrid és letal. Aquest València està en baixa forma i no s'hi juga res ja a la Lliga, però sí el prestigi. Ha plantat cara, però els blancs només han hagut de pitjar l'accelerador dues vegades per guanyar.

Accelerant i reduint

El Madrid no desperta passions, no és un dominador del futbol, però amb el poc que fa el seu rendiment és immens. Casemiro segueix sent una escombra que s'estalvia expulsions, Modric un comandant amb un plus que no tenen els rivals i Cristiano torna a ser golejador a la Lliga 49 dies després que ho fes per última vegada.

I és que amb un gol de cap del portuguès a la primera meitat el Madrid n'ha tingut suficient per controlar el marcador. El València s'ha vist reduït a no res contra l'equip de Zidane que ha trepitjat l'accelerador en una ocasió als primers 45 minuts. Carvajal segueix sent l'assistent de luxe i les seves incursions a l'atac continuen fent molt mal. Una centrada seva ha acabat al cap de Ronaldo abans de fer el primer gol.

Errades i moltes presses

El València ha estat erràtic i molt pobre en idees. El seu atac s'ha basat en treure la pilota controlada, però amb molta verticalitat i esperant que els seus davanters es busquessin la vida ells sols. No ha estat el dia de Munir, ni d'Orellana, ni de Soler, ni de Parejo fins que s'ha inventat l'empat.

Abans Diego Alves ha aturat un penal a Cristiano que hagués sentenciat el partit, però el València s'ha encoratjat. 'No hi ha res a perdre' han pensat, i en una falta llunyana Parejo s'ha inventat un golàs per l'escaire. Deu minuts pel final i al Madrid que li han vingut les presses. Sempre amb aquella flor de Zidane, Marcelo ha fet al cap de quatre minuts el segon gol. El Bernabéu no ha tingut temps a patir perquè una altra vegada el sempre omnipresent lateral brasiler ha pujat a l'atac i aquesta vegada ha marcat el gol de la victòria.

El Madrid segueix a la seva, guanyant i amb un joc efectiu. Tres punts que posen pressió al liderat i que aconsegueix passar amb nota un dels partits més complicats d'aquest final de temporada. Res canvia i el Madrid segueix sumant.