El Reial Madrid torna a ensopegar al Santiago Bernabéu, ara perdent contra el Betis (0-1). El conjunt andalús ha tallat la ratxa blanca de 73 partits seguits marcant i també deixa els de Zinedine Zidane tres punts més lluny del Barça.

València i Llevant ja s'havien endut un punt del Bernabéu, resultats que van despenjar el conjunt blanc, però amb aquesta nova derrota, el Madrid s'allunya a set punts del Barça en només cinc jornades. Ni tan sols la victòria revitalitzant a Sant Sebastià i la reaparició de Cristiano Ronaldo després de la sanció han desencallat a l'equip, que ha naufragat contra el Betis.

Al Madrid li ha faltat encert durant tot el partit i també la fortuna a la que estat habituat durant les últimes temporades. Antonio Adán, porter del Betis i exporter del conjunt madrileny, ha estat l'autèntic heroi del partit juntament amb el golejador Tonny Sanabria. Adán ha aturat una ocasió rere l'altra, convertint en estèrils els molts esforços del Madrid.

I és que l'encert a què ens té acostumat el Madrid, i més amb Cristiano Ronaldo, ha desaparegut completament. Quan tot semblava que acabaria en repartiment de punts amb un empat a zero, al quart minut dels cinc afegits de la segona meitat, ha arribat l'inesperat gol del conjunt visitant.

El paraguaià Sanabria, futbolista criat a les categories inferiors del Barça, li ha donat una immensa alegria al Betis i al seu exequip. El davanter, amb un cop de cap perfecte, ha confirmat el gran partit dels homes de Quique Setién, signant el primer triomf del Betis al Bernabéu en dues dècades.

Aquest resultat complica la Lliga per al Reial Madrid. Ara el seu desavantatge respecte el Barça ja és de set punts. Queda molta temporada, però el vigent campió ja no depèn d'ell mateix per revalidar el títol.