El Reial Madrid va completar el seu primer test de la pretemporada amb una derrota davant el Manchester United en la tanda de penals després d'uns 90 minuts que van acabar en empat (1-1). Casemiro, autor del gol madridista durant el partit, va fallar el llançament final que hauria allargat les opcions madridistes.

Es va notar la falta de rodatge en els madridistes davant un equip més sencer -era el quart partit de pretemporada per als 'Red Devils'-, però els blancs, que van saludar afectuosament el seu exentrenador José Mourinho just abans del xiulet inicial, van oferir una bona imatge, encara que també van evidenciar que encara estan lluny del seu millor estat de forma.

El portuguès, que ja va avisar en la prèvia que donaria minuts als qui van tenir menys protagonisme en el seu anterior amistós, davant el Manchester City, no va alinear cap dels espanyols de la seva plantilla (De Gea, Herrera i Mata) en l'onze inicial, si bé va ser el jove francès Anthony Martial que va marcar diferències amb una espectacular jugada que va donar origen al gol dels britànics.

Martial, amb una marxa més que la resta, va recórrer la línia de fons i es va desfer de fins a tres jugadors blancs (Carvajal, Modric i Lucas Vázquez) abans de regalar la pilota a Jesse Lingard perquè fes el 0-1 a pler en el minut 46.

El gol va arribar en la recta final d'una primera part on Modric, amb la seva visió de joc, va demostrar que no li pesa el número 10. El seu joc, ple de fantasia i velocitat, va ser la nota més destacada per als de Zidane més enllà dels detalls de Marcelo, que impressionava el públic amb els seus gestos tècnics, i d'Isco, amb més ganes que efectivitat.

El Madrid, imprecís però voluntariós en l'esforç, amb prou feines aconseguia connectar amb Bale o Benzema en punta, mentre que l'United ho apostava tot a la qualitat de Lingard.

Canvis de pretemporada

En la segona part, Zidane va apostar per canviar tot el seu equip i donar minuts als més joves (excepte als nouvinguts de la Sub-21, que es van quedar a Los Angeles) i permetre el debut de Theo Hernández amb la samarreta blanca.

Mourinho va fer vuit canvis després del descans i fins i tot un novè tot just uns instants després, ja que Ander Herrera es va retirar del camp en el minut 51 amb un cop al maluc. L'empat va arribar poc després després d'una passada excepcional de Kovacic a Theo, enderrocat a l'àrea per Lindelof. Casemiro no va perdonar i va fer pujar l'1-1 al marcador.

Aquest resultat va enviar el partit a la tanda de penals, on el Manchester es va alçar amb la victòria. Ambdós equips tornaran a mesurar-se el 8 d'agost amb la Supercopa d'Europa en joc.