Si fa uns dies es va desfermar la polèmica per demanar la repetició del Barça-PSG​ a través del portal Change.org, ara és el torn del Reial Madrid-Betis. La petició exigeix tornar a disputar el partit de Lliga que va donar el liderat als blancs perquè es va perjudicar greument el Betis.

La petició demana 2.500 firmes, però la xifra és irrellevant per la finalitat que té l'escrit. Igual que va passar amb el Barça-PSG, s'expliquen una sèrie de raons i jugades que van determinar el resultat final del partit.

En aquest cas s'exposen quatre raons per les quals l'àrbitre Mateu Lahoz va ajudar el Madrid a remuntar el partit. Resultat final de 2-1, victòria dels madrilenys i liderat. A més s'explica que la petició serà entregada a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i a la Lliga de Futbol Professional (LFP).

Les 4 errades de l'àrbitre
  • Minut 21: Keylor Navas surt a treure la pilota, fa caure Brasanac en una falta clara de vermella i Mateu Lahoz no hi veu res
  • Minut 38: Carvajal fa caure clarament Sanabria dins l'àrea, seria penal, i un hipotètic 0-2, però Mateu Lahoz no va xiular res
  • Segona meitat: Cristiano Ronaldo es tira deliberadament dins l'àrea i li haurien d'haver ensenyat la targeta groga i es perdria el partit contra l'Athletic Club, però no es va assenyalar res
  • Minut 56: Cristiano Ronaldo agredeix un rival