El Reial Madrid ha iniciat la defensa del títol de la Champions League amb victòria davant l'APOEL xipriota (3-0). En el primer partit europeu de la temporada el conjunt blanc ha superat sense problemes el rival més dèbil del seu grup amb un doblet de Cristiano Ronaldo i un altre gol de Sergio Ramos.

Cristiano, que tornava a jugar un mes després amb el Madrid, ha aconseguit estrenar-se a la màxima competició europea en el seu retorn als terrenys de joc en només 12 minuts. Aquest ha estat el temps que necessitat per creuar la pilota al segon pal i completar a la perfecció una passada de Gareth Bale.

A la segona meitat han arribat els altres dos gols blancs. De penal ha marcat de nou Cristiano Ronaldo a la represa i Sergio Ramos ha sentenciat deu minuts després. El conjunt xipriota, molt fluix tant en atac com en defensa, no ha ocasionat perill a l'equip dirigit per Zinedine Zidane. L'APOEL pràcticament no s'ha apropat a la porteria blanca en tot el partit.

Ha estat un partit molt controlat pel conjunt blanc i que a falta de mitja hora per acabar ja estava resolt. El resultat ha reconduït una dinàmica del Madrid molt perjudicada després de dos empats a la Lliga en tres partits. A la Champions League el Madrid ha aconseguit la millor estrena possible, però també l'esperada.