L'entrenador del Girona, Pablo Machín, ha elogiat l'Athletic Club en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest diumenge (16:15 hores), on ha destacat que els bascos físicament van per davant de la resta perquè van haver de disputar la fase prèvia de classificació per a l'Europa League.

Machín ha subratllat que l'Athletic "té magnífics futbolistes a totes les seves línies" i que el fet de no haver rebut cap gol fins ara "demostra que són un equip sòlid". El tècnic sorià també ha destacat que es tracta d'un rival "admirable" per la seva filosofia, història i resultats.

"Igual que hem fet a casa, hem de demostrar al rival i a la resta de la Lliga que, encara que siguem un equip nouvingut a Primera Divisió, volem estar al mateix nivell que la resta", ha reconegut Pablo Machín, que alhora s'ha mostrat ambiciós i disposat a anar a San Mamés a per la victòria.

El preparador del Girona també s'ha referit a la dificultat de fer una convocatòria i de deixar fora alguns jugadors. I és que aquesta setmana han caigut de la llista per decisió tècnica Aleix García, Eloi Amagat, Marlos Moreno, Farid Boulaya i Carles Planas. "Quan tens una plantilla àmplia i hi ha molt poques diferències és molt difícil fer la convocatòria, però forma part del dia a dia de l'entrenador", ha apuntat.

Sense novetats a San Mamés

Machín no ha volgut revelar si sortirà amb el mateix onze que va mostrar en els partits contra l'Atlètic de Madrid i el Màlaga, però ha admès que hi ha moltes possibilitats que sigui així: "Quan un equip funciona bé, els entrenadors procurem mantenir-lo".

En aquest sentit, en l'alineació titular, segurament hi serà Christian Stuani malgrat haver-se reincorporat tard als entrenaments després d'estar concentrat amb la selecció de l'Uruguai.