Luis Enrique s'ha mostrat més que feliç amb l'actuació dels seus jugadors davant l'Athletic Club. Els blaugrana "han interpretat el partit a la perfecció" per imposar-se al conjunt basc i, d'aquesta manera, passar l'eliminatòria "de forma justa" al ritme d'un Messi que, com sempre, "ha estat decisiu". "No em recorda a ningú perquè no hi ha ningú que sigui millor que ell", ha dit el tècnic asturià.

"El fet que l'Athletic ajunti tant les línies ens ha dificultat les coses. Veure tant espai enrere la seva defensa ens ha fet estar massa precipitats durant el primer temps", ha explicat. No obstant això, l'entrenador ha complementat la sentència afirmant que "hem generat moltes més ocasions que ells, de fet només han creat un perill, el del gol. Ara estem en la dinàmica d'encaixar gols molt fàcilment, però crec que això és temporal".

Luis Enrique també ha expressat que, tot i que "el 2-1 era un resultat perillós per nosaltres perquè un gol ens deixava fora", els blaugrana "ho hem portat molt bé i hem aconseguit sentenciar". Respecte l'heroi del partit, una vegada més, Leo Messi, el tècnic ha manifestat que "no hi ha cap partit en què Messi no hagi estat decisiu" i que tot l'equip vol que "Leo segueixi amb nosaltres molt temps".

"Messi no em recorda a ningú perquè no hi ha ningú que sigui millor que ell. És igual la situació de joc que sigui, és indiferent, sempre ho fa bé i fa millors els seus companys. I això és segurament el que l'ha fet destacar durant tant temps", ha seguit. Qüestionat per les substitucions, ha deixat clar que "Neymar i Andrés Iniesta han fet un partit molt complet, però Denis i Arda han entrat per donar descans a dos jugadors que han tingut molt recorregut en el dia d'avui".

El tècnic del Barça ha aprofitat per mostrar el seu malestar amb els sortejos de la Champions League. "En els sortejos de Copa no acostuma a passar allò que ocorre a altres sortejos. I espero que segueixi igual", ha exposat, en clara referència a la mala sort dels culers les últimes temporades. A més, i sobre la polèmica amb Gerard Piqué, també s'ha posat a la defensiva exposant que "digui el que digui sempre li donareu la volta" però ha defensat amb contundència que també té "la seva opinió sobre alguns temes i estic en un club lliure d'exposar-los".

Per últim, el jugador ha fet una recomanació a la Federació Espanyola: "el format de la Copa m'agrada, però jo la faria a partit únic. Crec que això aportaria espectacle i seria més atractiva".

Suarez Sergi Roberto Camp Nou EFE
Copa del Rei Un brindis pel trident (3-1) Aleix Torres
Neymar Barça Athletic Club Efe
Copa del Rei L'1x1 del Barça-Athletic Bernat Aguilar