El president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), Javier Tebas, ha reiterat la seva defensa a ultrança pel frau fiscal de Cristiano Ronaldo durant la final d'alevins del torneig anual de LaLiga Promises. Tal com va fer fa una setmana durant un acte, aquesta vegada ha parlat als micròfons de LaSexta per declarar novament com a innocent al futbolista portuguès per un frau que no li consta.

"Coneixent la gent que està al voltant de Cristiano Ronaldo, la professionalitat que té, el que he llegit de les actuacions que han fet amb l'Agència Tributària, no tinc dubte que Cristiano Ronaldo és innocent", declarava Tebas. A més a més, les seves paraules no es quedaven aquí i afegia que el seu desig és que solucioni el problema.

Demanant que s'opini quan tot s'acabi i el jutge hagi dit la seva, ha volgut desmarcar-se dels qualificatius que es donen a les persones responsables dels presumptes casos de corrupció: "Vivim un època que quan surt una notícia inclús vinculada amb l'Agència Tributària aquí tot el món és un defraudador, un delinqüent...". A tot això, ha explicat que "no m'agradaria en absolut que Cristiano Ronaldo marxés de la Lliga", després dels rumors que arriben des de Portugal que podria abandonar aquest mateix estiu el Reial Madrid. També ha explicat que la seva marxa seria un greu perjudici per als futurs contractes de la competició espanyola: "Cristiano seria una pèrdua molt important i més en els futurs contractes internacionals per vendre la Lliga".

Defensant les seves paraules contra Catalunya

Després de parlar de coacció pels jugadors catalans sobre el procés d'independència de Catalunya, ha volgut aclarir que "la situació que es viu a dia d'avui a Catalunya és de molta pressió a l'entorn i els esportistes no estan aliens a aquesta situació".

Aprofitant la seva presència a la competició de LaLiga Promises, també ha volgut defensar les conseqüències i la millor manera de combatre les sancions de la FIFA contra els clubs que no treballen dins la legalitat amb els joves futbolistes. "No som tan dolents", ha dit en referència a les sancions de la FIFA, afegint que "ja veuen com tractem els joves futbolistes", posant com a referència el torneig impulsat per la LFP.