A hores d'ara no està gens clar quin serà el futur d'Andrés Iniesta, però perfectament podria ser allunyat del Barça. El futbolista manxec ha confirmat en el post partit de la contundent victòria del Barça a l'Espanyol al derbi que no hi ha un principi d'acord amb el club per a la seva renovació.

"Un principi d'acord és quan gairebé està tancat, però no és així", ha assegurat un Iniesta que ha tornat a negar l'anunci del president Josep Maria Bartomeu. El migcampista blaugrana ha afegit que tot va ser un "malentès", però que no volia contradir-lo.

Iniesta també ha confessat que se sent "tranquil", però ara li toca valorar moltes coses abans de renovar, i que "mai posaria per davant res personal per sobre del club". "Les coses estan anant com estan anant i l'únic que vull és jugar a casa meva, que és on millor puc estar", ha valorat amb el cor a la mà.

Ara l'objectiu per al manxec és estar bé sobre el terreny de joc, gaudir jugant a futbol i tenint minuts. El Barça és el seu club de tota la vida, però no descarta res sobre el seu futur. La intenció és renovar i no vol ser el centre d'atenció en un moment complicat per a la directiva amb un procés de moció de censura obert. "És una situació que hem de passar tots junts. La gent expressa com se sent. El més important per a nosaltres és pensar en el que fem", ha acabat dient.