Pep Guardiola manté el Manchester City com a únic equip que ha sumat sis victòries en els primers sis partits de Lliga. L'inici de l'entrenador de Santpedor a la banqueta 'citizen' és pràcticament immillorable i avui ho ha accentuat aconseguint els tres punts en la seva visita al camp del Swansea (1-3).

L'argentí Sergio Agüero ha fet dos dels tres gols del City. Divuit punts, divuit gols a favor i cinc en contra. L'inici perfecte de Guardiola s'allarga una jornada més, tot i que contra els gal·lesos ha patit més del que reflecteix el marcador final.

El 'Kun' Agüero ha obert el marcador als 9 minuts després d'un perfecte control orientat dins de l'àrea. Tot i això, el City no s'ha fet amb el domini del partit i ho ha pagat quatre minuts després. Fernando Llorente s'ha estrenat a la Premier League amb una bona rematada amb la cama esquerra, impossible d'aturar per Claudio Bravo.

Des d'aquest moment, el Swansea ha arribat a jugar-li de tu a tu al líder anglès, però ha acabat claudicant a la segona part per culpa d'un penal infantil de Mike van der Hoom sobre Kevin de Bruyne. Agüero ha convertit la pena màxima, acabant amb la resistència dels gal·lesos, que encara encaixaria un tercer gol, obra de Raheem Sterling.