El Girona tanca amb victòria la seva estada a Anglaterra. Els de Pablo Machín han aconseguit derrotar per 1-2 a l'Oldham Athletic, de la tercera divisió anglesa, gràcies als gols d'Eloi Amagat i Aday Benítez. Els gironins s'acomiaden de les instal·lacions del Manchester City per seguir, des d'aquest mateix divendres, amb la pretemporada a Montilivi.

El partit ha estat un tràmit pel Girona. Tot i el resultat final, l'equip no ha patit en cap moment per emportar-se la victòria. Un gol d'Eloi Amagat quan només s'havien jugat dos minuts de la primera part ha evidenciat les diferències entre els dos equips. Amagat ha enviat a l'escaire una pilota morta a dins de l'àrea.

Quinze minuts després, Aday Benítez ha aconseguit convertir una jugada embolicada amb el segon gol del partit. Amb el resultat a favor, Pablo Machín ha mogut la banqueta fins a utilitzar 17 jugadors i fer debutar el nou fitxatge, el mitja punta francès Farid Boulaya, que ha jugat 45 minuts.

A la segona part, el Girona ha pogut fer més gran les diferències però Portu no ha estat encertat de cara a gol. En canvi, l'Oldham Athletic ha aconseguit maquillar el marcador en el temps afegit. Amb l'1-2, els gironins tornen cap a casa amb un bon sabor de boca després de l'estrena amb derrota contra el Nottingham Forest (2-1).