El Girona ha caigut derrotat per 2-1 a l'estadi del Nottingham Forest, un històric que aquesta temporada competirà en la Segona Divisió del futbol anglès.

Per a aquest primer partit de pretemporada, Pablo Machín ha alineat un onze amb set jugadors del curs passat i quatre cares noves: Gorka Iraizoz, Bernardo Espinosa, Christian Stuani i Maxi Villa.

El marcador no s'ha mogut fins al minut 39, quan Andrés Romero, un altre dels futbolistes del Peralada-Girona B que està concentrat amb el primer equip, ha finalitzat una gran jugada col·lectiva en què han intervingut tres dels herois de l'ascens a Primera: Aday Benítez, Eloi Amagat i Portu.

El Nottingham ha remuntat en la segona meitat amb un doblet d'Apostolos Velios, que ha aconseguit el 2-1 en transformar un penal provocat per Cesc Clotet.

Malgrat la derrota al City Ground de Nottingham, el Girona ha deixat bones sensacions en un duel en què anglesos i catalans s'han repartit el control, la possessió i les ocasions. Abans de tornar de la concentració en terres britàniques, el Girona jugarà un segon partit amistós dijous davant de l'Oldham Athletic.