L'Espanyol ha aconseguit situar-se a la vuitena posició de la Lliga després de vèncer al Nuevo Los Cármenes al Granada (1-2). El conjunt andalús, ja equip de Segona Divisió, no ha pogut trencar la seva mala ratxa i ha caigut davant un relaxat Espanyol que s'ha acomiadat de la temporada amb victòria.

Vuit minuts d'efectivitat i amb la sort de cara han permès els blanc-i-blaus trobar-se amb un avantatge involuntari de dos gols. Una errada d'un ineficaç Granada ha deixat en safata el primer gol de Leo Baptistao al minut tres de joc. I en la segona arribada, cinc minuts després, Vezo s'ha fet un autogol.

El relaxament generat pel partit sense estímuls i dos gols regalats ha provocat una retallada al marcador. Un insistent Andreas Pereira, el jugador més destacat i més regular del Granada aquesta temporada caòtica, ha fet el gol definitiu del partit al minut 22.

L'enfrontament s'ha ensopit, alguna ocasió de gol més, però tot el peix ja estava venut. El Granada, però, volent marxar a Segona fent una bona actuació, ho ha intentat fins al final, però Diego López una vegada més ha evitat l'empat. L'Espanyol ja pensava en les vacances, ja està esperant per confirmar una primera temporada de Quique Sánchez Flores amb gran èxit i quedant en una més que meritòria vuitena posició final.