Gran golejada del Barça al Deportivo de La Corunya per 0-8. Han marcat tots els integrants de la MSN, amb quatre gols de Luis Suárez. També han participat a arrodonir el marcador Rakitic i Bartra.

1x1 del Barça

Bravo: Espectador

Ha gaudit des de la seva porteria de l'exhibició del Barça. Ha tingut poca feina, i quan ha tocat, ha resolt molt bé.

Alves: Treballador

Bon partit del brasiler, que ha fet la feina bruta del partit. No se l'ha vist en excés i això és bo.

Mascherano: Defensiu

Quan tot l'equip es bolca a atacar, hi ha d'haver algú encarregat de sostenir la defensa. Aquest ha estat Masche.

Bartra: Premiat

Ha aprofitat la seva ocasió de substituir Piqué. Ha fet un bon partit i ha també ha fet un gol.

Jordi Alba: Progressiu

Ha fet feina defensiva i feina atacant. Molt actiu quan ha tocat, ha fet una bona feina per l'equip.

Sergio Busquets: Balança

Quan l'equip juga bé, Busquets és sempre important. Ha fet la feina que més necessita el Barça, controlar les transicions.

Rakitic: Atent

Un bon partit del croat. Ha fet de suport a la banda de Messi i ha marcat un gol.

Iniesta: Únic

Passades entre línies, joc pausat i possessió per obligació. És un plaer tenir sobre el terreny de joc un gran futbolista com Iniesta.

Neymar: Recompensat

Ha estat desaparegut, amb problemes per connectar amb els companys i fer jugades individuals, però segueix tenint la seva màgia. Quan les coses li surten bé, no hi ha qui el pari. Ha fet un bon gol.

Messi: Brillant

Només ha marcat un gol, però ha fet un festival amb les assistències. Messi en forma i endollat és sinònim a espectacle.

Luis Suárez: Pòquer

Marca gols a dojo i fa el que vol en atac. En total s'ha embutxacat quatre dianes.

Sergi Roberto: Delícia

Sempre és un honor tenir un jugador que rendeix com Sergi Roberto. És fi i precís. Bons minuts de joc.

Rafinha: Momentani

Ha jugat pocs minuts i de mica en mica va tornant a agafar ritme de competició.

Adriano: Feliç

Ha tornat a jugar uns minuts després de molts partits. Poca estona sobre el terreny de joc, però ha participat de la golejada.