Cristiano Ronaldo segueix generant notícies tot i estar sancionat. Aquest dilluns, el diari portuguès Correo da Manha ha filtrat uns vídeos del seu judici per defraudar presumptament 14,7 milions d'euros a Hisenda. En les imatges de la conversa, el davanter portugués exposa la seva voluntat de tornar a Anglaterra.

"Mai vaig tenir cap problema a Anglaterra. Com vostè sap, la meva vida és un llibre obert i no puc ocultar res. Seria ridícul per part meva. No ho diré... però m'agradaria tornar a Anglaterra", va assegurar Ronaldo a la magistrada, a la vegada que insistia que estava assegut declarant per la seva repercussió mediàtica. 

El davanter del Reial Madrid va mantenir la mateixa línia per defensar-se durant tot el judici, que va anar pujant de to mica en mica, tal com es veu a les imatges. "No vaig ocultar res i no sé què estic fent aquí si vols que sigui sincer", va dir un Cristiano que va eximir de qualsevol responsabilitat el seu agent Jorge Mendes: "Tot el que em diuen els meus assessors és que no tinc culpa de res. Jorge -Mendes- és com jo. Si jo tinc fins a sisè d'escolar, Jorge no té ni cinquè. Miri'm als ulls, jo mai vaig ocultar res. No he passat per això en la meva vida".

Ronaldo també va destapar que les ordres als seus assessors sempre són, segons ell, les mateixes: "Quan vaig a un lloc sempre pago el que he de pagar, i els ho dic sempre així -als assessors- perquè la veritat sempre se sap".