Ja estan definides les semifinals d'aquesta Copa Confederacions. La campiona del món Alemanya s'enfrontarà a Mèxic després de finalitzar primera del seu grup, mentre que Xile es veurà les cares amb la Portugal de Cristiano Ronaldo.

Alemanya ha fet els deures derrotant a una Camerun que ha sortit al camp sense por i plantejant un partit molt ofensiu, amb constants arribades a l'àrea contraria. Per la seva banda, els homes de Joachim Löw han necessitat ben poc per plantar-se a l'àrea d'Ondoa, i ja en els primers vint minuts han estat ben a prop d'avançar-se a través d'un xut llunyà d'Emre Can.

No ha estat fins a la segona part quan han arribat els gols. El primer a marcar ha estat Demirbay, que ha fet un dels gols d'aquesta Copa Confederacions després d'una passada de fantasia de Draxler. El partit s'ha posat coll amunt al conjunt camerunès quan instants més tard l'àrbitre, amb l'ajuda del VAR, ha expulsat Mabouka, i en la jugada següent Werner ha establert el 2-0 amb una gran rematada en planxa. Tot i que Camerun ha retallat distàncies a través d'Aboubakar, Alemanya ha replicat amb un altre gol de Werner que ja ha sentenciat el duel.

Xile no pot amb una valenta Austràlia

L'altre partit del grup B ha començat amb sorpresa inicial d'Austràlia, que contra tot pronòstic ha establert el 0-1 després que Troisi no perdonés davant un Claudio Bravo protagonista en la primera meitat per intervencions salvadores. Tot i així, els jugadors de Juan Antonio Pizzi no han deixat que seguís l'alegria australiana i Martín Rodríguez ha empatat en aprofitar un cop de cap d'Eduardo Vargas.

Amb la fase de grups finalitzada, ara toca l'hora de la veritat. La primera semifinal es disputarà dimecres (20.00 hores), on s'enfrontaran Portugal i Xile, mentre que l'Alemanya-Mèxic es disputarà dijous a la mateixa hora.