El Manchester City de Pep Guardiola ha passat per sobre del Reial Madrid en el partit de pretemporada que s'ha disputat a Los Ángeles (4-1). Els gols d'Otamendi, Sterling, Stones i Brahim, tots en la segona part, han evidenciat les diferències que existeixen entre els dos equips a finals de juliol.

Zinedine Zidane ha apostat pel mateix onze inicial que va jugar davant el Manchester United, amb l'excepció de Casemiro per Kroos, absent a causa d'unes molèsties al turmell esquerre, i Kovacic per Lucas Vázquez.

El coliseu de Los Ángeles ha vibrat des del primer instant amb una presentació més pròpia de l'NBA (espectacle de llum i so inclòs i una desfilada de jugadors més semblant a una estrena de Hollywood) i un ambient festiu, amb orquestra inclosa.

Amb l'afició entregada, el Madrid ha arrencat millor i s'ha agradat en els primers 45 minuts, on ha disposat de nombroses ocasions gol, en especial una de doble a càrrec de Casemiro i Benzema en el minut 27 que ha salvat el porter Ederson.

Però Keylor Navas també ha tingut feina i ha estat, sens dubte, del més destacat de la primera part, amb magnífiques intervencions a xuts de Gabriel Jesús i Agüero, els més perillosos del City al costat de Kevin De Bruyne, un autèntic mal de cap en atac.

Ha estat un intercanvi de cops constant que no ha baixat d'intensitat en la segona meitat, especialment per part d'un City que ha acabat ofegant el rival.

Carvajal no ha pogut avançar el Madrid en el minut 49 amb el porter descol·locat però poc després ha estat Kiko Casilla qui ha aturat un gran cop de cap de John Stones, el rebuig del qual ha estat aprofitat amb rapidesa per Otamendi per firmar el primer gol del partit.

Sterling, que havia avisat instants abans, ha fet el segon pel pal curt després d'una formidable passada de De Bruyne que ha deixat en evidència Nacho i Varane. En aquell moment ha arribat l'oportunitat per als joves.

Zidane ha canviat a tot l'equip per premiar l'esforç dels juvenils contra l'United i donar minuts als nouvinguts de la Sub-21, però l'equip s'ha trobat immediatament amb el 3-0, a càrrec d'Stones amb un innocent xut enmig de la indolència defensiva blanca.

Mayoral ha estat a prop de retallar distàncies en el minut 68 i el mateix han fet Vallejo, arribant des de segona línia, i Achraf, que ha estavellat la pilota al pal, però no era el dia del Madrid i sí del City. Els blancs han rebut el cop final de les botes de l'espanyol Brahim Díaz després d'una gran conducció de la pilota.

El madridista Òscar ha maquillat el resultat final amb un gran xut des de fora de l'àrea. Els de Zidane viatgen aquest dijous a Miami per continuar amb la seva gira de pretemporada.