El Reial Madrid ha tocat fons i ha estat eliminat a mans del Celta de Vigo a la Copa del Rei (2-2). Un empat insuficient al partit de tornada ha deixat de banda el primer títol de la temporada pels de Zidane. Ni Cristiano Ronaldo ni Sergio Ramos han pogut impedir la desfeta blanca.

Dos partits decebedors amb dos mals resultats per continuar en una crisi de joc que Zidane no sabia que existia. La flor ha acabat i tot gràcies a un autogol de Danilo que ha encaminat l'eliminació blanca. Cristiano Ronaldo i Lucas Vázquez han impulsat l'esperança, però fins a l'últim minut no s'ha acabat decidint l'eliminatòria.

Atacar i atacar

El Madrid no tenia altra opció que capgirar el desavantatge del partit d'anada. L'única idea que tenia en ment era l'atac i aconseguir, com a mínim, els dos gols que necessitava per tenir alguna opció de passar l'eliminatòria.

Els blancs van sortir sense complexos, amb defensa de tres, i la resta, jugadors d'atac. Les baixes de Marcelo, Modric o Varane han estat també un dels factors més perjudicials pels de Zinedine Zidane. Les lesions han deixat els blancs en quadre i sense poder fer gaires maniobres a l'equip titular.

Cristiano Ronaldo ha enviat dues pilotes als pals, Sergio Ramos ha rematat amb perill en córners i Isco ho ha provat des de la frontal. Moltes opcions per no trobar el gol.

Executar al contracop

Però el Celta, molt tancat i conservant el resultat, s'ha limitat a executar el rival al contracop. Ja en el tram final de la primera meitat han arribat les imprecisions dels blancs i les opcions dels gallecs. Iago Aspas i Guidetti han liderat un atac del Celta que ha tingut les seves ocasions, però els ha costat batre Kiko Casilla.

La jugada còmica del partit i que ha acabat decidint l'eliminatòria la va fer el qüestionat Danilo minuts abans de la mitja part. El lateral brasiler del Madrid va estae desafortunat un cop més i d'un xut errat per Guidetti, tret meravellosament per Casilla, el rebot va anar a parar a les cames de Danilo perquè enviés la pilota al fons de la xarxa blanca.

L'ansietat blanca

Amb la mala sort, el Madrid va haver de sobreposar-se. Sense parar d'atacar, Crisitiano Ronaldo, fent un mal partit, va marcar a pilota aturada per a frenar l'ansietat. Al minut 62 i quan en faltaven de trenta per acabar el partit arribava la recompensa per als blancs abans d'un final d'infart.

Les ocasions de gol es van repetir i el protagonista va passar a ser Sergio Álvarez, el porter del Celta. El Madrid ho va intentar fins a la sacietat, però no hi va haver opció. El Celta, però, en un atac aïllat al minut 85 va sentenciar el partit amb un gran gol de Wass, just abans de l'última esperança blanca amb un gol de Lucas Vázquez al minut 90.

La derrota del Madrid deixa molt tocats els blancs. L'inici d'any no ha estat l'esperat. Han afluixat a la Lliga i han dit adeu a la Copa del Rei. Ara la competició copera es decidirà entre Celta, Atlètic de Madrid, Alabès, i Barça o Reial Societat.