L'expresident de la FIFA Joseph Blatter ha estat acusat d'assetjament sexual per la portera de la selecció dels Estats Units Hope Solo

La jugadora nord-americana ha denunciat en una entrevista al mitjà portuguès Tribuna Expresso que Blatter la va assetjar sexualment durant la cerimònia de la Pilota d'Or del 2013. Segons la futbolista, l'expresident de la FIFA li va tocar el cul abans d'entrar en escena per presentar el premi a la Millor Jugadora de l'Any, que va guanyar la seva compatriota Abby Wambach. 

Solo declara que Blatter la va assetjar just abans de presentar el premi. "Sí, em va agafar el cul. Estava en estat de xoc i completament fora de mi. Va passar tot tan ràpid i segons abans d'entrar a l'escenari, així que havia de refer-me i aparentar que no havia passat res. En acabar la cerimònia no el vaig veure per poder dir-li que no em toqués mai més".

Blatter, mitjançant el seu portaveu, ha qualificat de "ridícules" les acusacions de la futbolista amb més aparicions en la història de la selecció nord-americana i campiona del Mundial 2015.