El Barça Lassa ha aconseguit la classificació per a la ronda elit de la Copa d'Europa després de derrotar el FK Chrudim (2-0) en un complicat partit que han deciditFerrao i Joselito a la segona part.

Els blaugrana s'han trobat amb un rival molt ordenat en defensa i que ha tingut en el porter Lytvynenko al seu millor home. Els d'Andreu Plaza només han aconseguit desequilibrar el xoc amb una jugada d'estratègia que ha rematat Ferrao i amb un gol de Joselito dos minuts després després d'un robatori de pilota.

El Barça, que ha disposat de 14 llançaments entre els tres pals en el primer temps, s'ha estavellat una vegada i una altra contra el mur defensiu txec i l'efectivitat de Litvinenko.

El Chrudim ha tingut la seva gran ocasió per desfer l'empat en els dos minuts que ha jugat amb un més per la rigorosa expulsió de Roger Serrano a cinc minuts del descans per una puntada de peu per darrere a Felipe quan el brasiler marxava tot sol contra Paco Sedano.

Ferrao ha acabat amb la resistència txeca a la segona part en una jugada d'estratègia. En un córner i aprofitant el gest de Joselito, el brasiler s'ha avançat al seu defensor per superar Lytvynenko.

Els blaugrana han buscat resoldre el partit per la via ràpida sense donar temps al Chrudim a recuperar-se del cop després del gol encaixat. Ha estat Joselito, una altra vegada, protagonista de l'acció que ha deixat el partit sentenciat en recuperar la pilota en un mal refús de Felipe i batre Lytvynenko amb un potent xut.