El Barça ha exposat les xifres dels comptes anuals de la temporada 2016/17, aprovat amb un tancament que ha acabat amb beneficis de 18 milions d'euros i uns ingressos rècord de 708 milions d'euros. L'objectiu del club dels 1.000 milions d'euros l'any 2021 segueix la línia fixada, segons el club.

A més a més, s'ha exposat la reducció de 24,5 milions d'euros en deute i que ara queda en 247 milions d'euros. Unes xifres que ha explicat el portaveu del club, Josep Vives, que ha assegurat que queden dins dels límits fixats pels estatus.

Victòria judicial

El portaveu blaugrana ha exposat també la satisfacció del club respecte a les resolucions judicials que han anat a favor del Barça. En primer lloc han destacat la resolució dels procediments instats pel Santos davant la FIFA, amb la desestimació total de les demandes. "La FIFA ha rebutjat les acusacions del Santos en la denúncia presentada el maig del 2015 contra Neymar Jr, el seu pare, l'empresa Neymar Sport & Marketing i el Barça per l'arribada del jugador a Barcelona", explica el club.

L'única excepció que encara no s'ha dut a terme en la liquidació és el pagament dels 2 milions d'euros que el Barça ha d'abonar a Neymar pel bonus de la Pilota d'Or. Ara el club reté els diners i espera a què el Santos no interposi un recurs davant del TAS abans de procedir a la liquidació del pagament. 

També s'ha parlat de la bona resolució en el cas de MCM Publicidad, en què s'ha desestimat el recurs d'apel·lació. L'empresa va sol·licitar el pagament de 99.300.000 d'euros en concepte de danys i perjudicis, però finalment s'ha confirmat la raó al Barça en aquest conflicte.