El Barça B s'ha classificat per a la següent i última eliminatòria de play-off d'ascens a Segona Divisió. Tot i així, ha acabat demanant l'hora, ja que un gol en els minuts finals del Cartagena els hagués eliminat després de l'1-2 de l'anada.

El duel ha tingut un guió ben marcat: amb el Barça B portant la iniciativa i la possessió del joc, mentre que el Cartagena intentava sorprendre al contraatac buscant les esquenes dels lateral rivals. Amb aquest escenari, la primera gran ocasió de perill ha vingut d'una forta canonada de Gumbau des de fora de l’àrea que ha aturat el porter, i a punt ha estat de marcar Cardona després de caçar el refús.

El conjunt visitant, però, tenia ben clar que havia de marcar algun gol per posar la por al cos al Barça, i en una bona transició ha fergat el 0-1, però Palencia ha salvat sota la línia de gol la rematada de Germán. Instants més tard era Perea qui ha respòs amb una vaselina després d’una gran jugada d’Aleñá que, tot sol, ha creuat gairebé la meitat del camp.

Només començats els segons quaranta-cinc minuts ha estat de nou Gumbau, molt participatiu durant tot el partit, qui ha intentat marcar un autèntic golàs amb un potent xut llunyà que ha marxat a prop de l'escaire.

No ha estat fins als minuts finals quan el Cartagena ha posat emoció establint el 0-1 a través d'un penal transformat per Sergio García. Amb més cor que ocasions, els visitants s'han inclinat cap a la porteria de Suárez, tot i que el gol que els havia de donar l'accés a la següent ronda no ha arribat.