L'Espanyol ha aconseguit la segona victòria de l'estiu davant un combatiu Olot, que ha mostrat caràcter i atreviment, però que s'ha trobat amb una versió molt afilada de Leo Baptistao, protagonista de l'amistós amb dos gols i una assistència.

Els periquitos buscaven firmar un inici de xoc tan devastador com a Jakarta, en l'estrena de la pretemporada, però no han pogut. I és que s'han trobat amb un Olot disposat a fer-se fort davant la seva afició, seriós en defensa i descarat en atac.

La davantera blanc-i-blava, d'altra banda, també ha tingut problemes per definir amb fermesa. Malgrat tot, la insistència ha acabat per tenir premi. A partir de la mitja hora, l'equip de Quique Sánchez Flores ha començat a accelerar i ho han intentat Baptistao i Sergio García, amb xuts que han sortit desviats per molt poc.

Al final, ho ha aconseguit Granero en el minut 38. El migcampista ha posat el 0-1 al marcador després d'una passada mil·limètrica de Baptistao. L'Olot ha intentat respondre amb una falta directa de Pedro, però el seu llançament se n'ha anat molt a prop de la creueta.

En la represa, ja amb pluja, l'Espanyol ha espremut les seves virtuts però ha tardat gairebé 20 minuts en superar, una altra vegada, Ginard, porter de l'Olot. I ho ha fet al contraatac, una de les credencials de l'equip durant la temporada passada. Un rapidíssim Baptistao ha culminat la seva cursa després d'una passada de Sergio García (0-2).

El brasiler estava fi. I atent. De fet, l'exjugador de l'Atlètic de Madrid ha aprofitat un refús després d'una jugada individual excel·lent de Jurado per firmar una nova fuetada de gol en el minut 73 (0-3). El gadità ha tornat a demostrar que està a un gran nivell en aquest primer tram de pretemporada.

Mentre Baptistao insistia en acaparar encara més protagonisme, amb una pilota al travesser, el partit ha arribat a la seva fi. Puado, del planter i una de les cares noves d'aquesta pretemporada, ha fet el quart i definitiu gol coincidint amb el xiulet final.