El Reial Madrid, el vigent campió d'Europa, debutarà a la Champions League contra l'APOEL en un partit aparentment senzill per al conjunt blanc. En la prèvia del partit en destaca la reaparició de Cristiano Ronaldo, sancionat a la Lliga, però podent jugar a Europa, i la curiosa baixa de Marco Asensio.

El futbolista mallorquí, destacant amb el seu nivell en un gran inici de temporada, es perdrà el debut europeu del Madrid després de quedar fora de la llista de convocats. El motiu és un gra a la cama.

I és que Zinedine Zidane ja va explicar en la roda de premsa prèvia a l'estrena de la Champions que Asensio no aniria convocat amb l'equip: "Té un gra a la cama que no li deixa pujar les mitges". El problema en sí arriba després d'haver tingut un mala depilació. Un pèl se li ha enquistat, se li ha infectat un gra que li ha sortit i ha tingut febre.

La baixa d'Asensio és una mala notícia per al Madrid, que perd el seu futbolista més en forma d'aquest inici de temporada. Malgrat tot, l'APOEL no s'espera que sigui un rival a l'alçada dels blancs i que puguin posar en perill la bona estrena del Madrid al Santiago Bernabéu.