Quedaven 14 segons pel final del partit i el Reial Madrid estava eliminat. Els blancs, contra tot pronòstic, queien davant el MoraBanc Andorra en els quarts de final de la Copa del Rei. 83-86 era el marcador previ a la jugada polèmica. El Madrid atacava per a empatar el partit i Sergio Llull, base dels blancs, ha trepitjat la línia del mig del camp després d'haver-la creuat.

Cap dels tres àrbitres ha assenyalat la infracció (camp enrere) i la jugada ha acabat amb un triple d'Anthony Randolph per empatar el partit i portar-lo a la pròrroga. Tres punts decisius:

Als cinc minuts de pròrroga, el Madrid ha fet valer el seu potencial, adormit durant tot el partit, per sentenciar l'eliminatòria i acabar amb qualsevol esperança dels andorrans. El marcador final, 99-93, és anecdòtic i no reflexa la injustícia que ha patit el MoraBanc Andorra. Els blancs es jugaran aquest dissabte (18:30 hores) un bitllet per a la final de la Copa contra l'equip amfitrió de la competició, el Saski Baskonia.